suitify-happy-customer

The Perfect Fit van Tim Konings: blauw kostuum op maat

Wie zei ooit dat de kleren de man maken? Hij of zij had gelijk. Want wie zich goed voelt in zijn outfit, straalt dat ook uit. Welk kostuum is jouw favoriet, jouw Perfect Fit? Co-founder Tim Konings toont het zijne.

“Ik heb uiteraard veel kostuums maar mijn effen blauw kostuum op maat, in stretchstof, blijft toch wel een van mijn favorieten. Een blauw kostuum is echt tijdloos en zou in de kast van elke man moeten hangen. Ik heb dit kostuum nu bijna 2 jaar en heb er al ontzettend veel plezier van gehad.  Én het ziet er nog altijd heel goed uit.”

Kwaliteit zie én voel je

“Wat ik zo fijn vind aan dit kostuum is de pasvorm. Het kostuum is van stretchstof, wat ontzettend comfortabel zit en je bewegingen niet hindert. Kwaliteit moet je niet alleen zien, maar vooral ook voelen. Het kostuum heeft daarnaast ook een hele mooie glans, niet te maar net genoeg.”

1 kostuum, veel draagmogelijkheden

“Ik draag dit kostuum op verschillende manieren en voor verschillende gelegenheden. Daar leent het zich ook perfect toe. Het vest apart draag ik soms meer casual met een jeans en sneakers eronder. Maar bij warmer weer durf ik het vest al eens thuis laten en gewoon de broek met een hemd te dragen.”

“Ik heb bij dit pak ook een gilet, voor speciale gelegenheden zoals een trouwfeest. En een witte pochette mag dan voor mij ook niet ontbreken. Een das maakt de outfit meteen wat feestelijker. Zeker als je eentje kiest in een opvallendere kleur, zoals bijvoorbeeld roze. Dat is ook zo handig aan dit kostuum: je kan het met haast elke andere kleur uit je kleerkast combineren.”

Heb jij je Perfect Fit nog niet gevonden? Suitify laat je kennismaken met het gevoel van een perfect pak.

Terug naar blog