suitify-truck

Suitify's boetiek op wielen brengt personal tailor tot aan de deur

De broers Tim en Roel Konings brengen met Suitify de beleving van een personal tailor tot aan je voordeur. Ze bouwden een truck om tot een boetiek op wielen waarin klanten hun kostuums of andere kledij passen en zich volledig laten opmeten. Zeven dagen later leveren ze de outfits op maat aan huis. “We willen de kwaliteit en expertise van een kleermaker combineren met de snelheid en het gebruiksgemak van online retailers."

Wat Suitify zo uniek maakt? Roel Konings: “Onze expertise en kwaliteit zijn één zaak. Tim is al jarenlang actief in de sector en baat zijn eigen herenboetiek uit in Beringen. Maar wij gaan met Suitify letterlijk naar onze klanten en leveren de afgewerkte kledij binnen de zeven dagen bij hen thuis. Dat is uniek én ontzettend snel in de wereld van personal tailoring.”

Tim Konings: “De Suitify-truck is net zo goed uitgerust als de betere herenboetiek. Kwalitatieve stoffen en materialen, knopen, schoenen, dassen, riemen… We hebben alles in huis om een man van top tot teen te kleden. We hebben standaardkostuums in ons gamma die we afwerken op maat van de klant. Of we starten van nul en ontwerpen een maatpak dat tot in de puntjes aansluit bij zijn wensen. Wij verkopen niet alleen kostuums, maar ook wat we casual chic noemen: jeans, vesten, truien en geklede sneakers. Allemaal van hoge kwaliteit en volledig afgewerkt.”

Extra service in minder tijd

Tim en Roel menen met Suitify het gat in de markt te hebben gevonden. Tim: “Veel mannen houden niet van shoppen of hebben er gewoon te weinig tijd voor. Maar ze willen wel graag verzorgd voor de dag komen. Of dat nu is in hun privétijd, zakelijke leven of voor gelegenheden zoals een trouwfeest.”

“Online shoppen is geen oplossing, want perfect passende kledij koop je niet zomaar online. Een goed kostuum wordt afgespeld en aangepast aan jouw lichaam. Anders spreek je niet over een maatpak. Suitify is the best of both worlds.” Roel: “We nemen uitgebreid de tijd voor onze klanten, maar dan nog sparen zij tijd uit omdat zij zich niet hoeven te verplaatsen. En dat voor een prijs die eerder aansluit bij de prijzen van online shops, en die we open communiceren op onze website.”

Terug naar blog