suitify-store-hasselt

‘Suitify’ bestormt kostuummarkt met scherpe prijzen in eerste concept store in Hasselt

Na 3 jaar toeren met een rijdende boetiek settelt Hasselaar Tim Konings zich in eigen stad. In de geplaagde Diesterstraat nog wel. “We zitten er toch perfect”, lacht Tim. “In de buurt van andere mooie kledingwinkels en perfect bereikbaar.”
 

Met een rijdende boetiek op afspraak bracht Tim in coronatijden maatpakken en stadskledij aan de man in heel Vlaanderen. “Vandaag wordt dit aanbod stevig uitgebreid in een vaste winkel. We starten in een pop-up”, zegt Tim Konings. “Het aanbod pakken vergroot en er komen onder meer jeans bij.

“Wij staan erom bekend om wat tegendraads te zijn”, lacht Tim. “Terwijl de e-commerce de kleinhandel bestookt openen wij onze eerste fysieke winkel in de Diesterstraat in Hasselt. Daar zijn we omringd door winkels in onze niche van kwalitatieve stadskledij. We gaan ons echter stevig onderscheiden door met ons kwalitatief aanbod stevig onder de prijs te duiken. Zo bieden we onze producten aan de prijs van de ketens maar wel met de kwaliteit van de kleinhandel. Al onze pakken kosten 295 euro, een blazer 125 euro en een jeans 85 euro. Zo willen we mannen van kop tot teen kleden aan een betaalbare prijs.”

“Omdat we de groothandelaars overslaan, moeten we uiteraard een grotere investering doen in voorraad en marketing. Daarom kunnen we ook ons eigen ‘Suitify’-label promoten en willen we snel bijkomende fysieke winkels openen in ons segment, maar wel altijd in de directe buurt van de concurrentie. En we ontwikkelen tegelijk een volledig nieuwe webshop.”

Suitify, Diesterstraat 3 in Hasselt. Elke werkdag open van 10 tot 18 uur

Terug naar blog